fbpx
24 de gener de 2013

Reglament

1.  L’Ajuntament de Tossa de Mar conjuntament amb el C.E. Wefeel organitzen el diumenge 18 de Maig de 2025 la 16ª edició del Run Festival de Tossa de Mar, amb sortida a les 09:00h des del passeig de Mar de Tossa de Mar (Platja Gran).

La prova compta amb diferents modalitats i distàncies (no mesurades oficialment):

Cursa d’asfalt: 5km, 10km i Mitja Marató.

Trail: 8km (trail i caminada) i 17km

2. El recorregut estarà degudament senyalitzat i autoritzat. Punts d’avituallament: als quilòmetres 5, 11 i 16 de la Mitja Marató, el km 5 de la cursa 10k i el km 3 de la cursa 5k. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

El trail tindrà 2 avituallaments en la seva distància llarga i 1 pel recorregut curt.

3. El temps màxim per acabar la cursa és de 2h 35’ per la Mitja Marató i els Trails, 1h 15′ pels 10km i 45′ per la cursa dels 5k . El vehicle de tancament de cursa es mantindrà proporcionalment a aquest temps, quedaran fora de cursa els atletes que no compleixin els temps de pas màxim exigits.

4. Els inscrits podran recollir la bossa del corredor i el dorsal, en els horaris establerts per l’organització a l’apartat corresponent de la web. Cal presentar el DNI, o fotocòpia del mateix en cas de recollir el d’una altra persona inscrita.

5. Els premis són indicats a l’apartat corresponent. Els trofeus o premis que no es recullin el dia de la prova no s’enviaran posteriorment als premiats.

6. La prova està oberta a corredors federats o no federats independentment de la seva nacionalitat.  L’edat mínima de participació a cada prova és la següent:

Mitja Marató i Trail 17km: majors de 16 anys
10km: majors de 14 anys
5km i trail 8km: majors de 12 anys

Els menors de 18 anys necessiten autorització dels pares o tutors legals per poder participar a qualsevol de les curses. L’organització no contempla cap categoria per menors d’edat.

7. El compliment del circuit, està sotmès en tot moment a les remodelacions aprovades a la via pública, que poden provocar petits canvis d’última hora, inevitables en el dia de la prova.

8. L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent. Tots els participants disposaran d’una assegurança d’accidents contractada per l’organització. Aquesta assegurança cobrirà els següents punts:

  • Assistència sanitària de forma il·limitada per a accidents esportius al terrotiri espanyol.
  • Invalidesa segons barem per accident esportiu de fins a 12.000€
  • Mort per accident esportiu fins a 6.000€

La notificació de l’accident esportiu ha de ser comunicada el mateix dia de l’esdeveniment esportiu. La cobertura de l’assistència sanitària o mèdico-quirúrgica únicament serà en els centres assistencials concertats per l’assegurança.

9. La inscripció a una de les distàncies del Run Festival de Tossa de Mar és personal i intransferible i es tancarà quan s’assoleixin els 520 inscrits en les distàncies d’asfalt, i de 430 inscrits en les distàncies de trail.

En el cas que quedin places els interessats podran inscriure’s el mateix dia de la prova durant els horaris de l’entrega de dorsals. El preu de la inscripció tindrà un recàrrec.

La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament.

10.   En cap cas es tornaran els diners de la inscripció, tret que la prova es suspengui per decisió de l’organització, per causes imputables a la mateixa i/o per motius relacionats amb la pandèmia Coronavirus. Davant inclemències climatològiques extraordinàries o causes de força major no atribuïbles a l’organització i que impossibiliten la celebració de la cursa, l’organització no assumirà cap responsabilitat i no realitzarà cap devolució de l’import de la inscripció.

11. La prova estarà cronometrada mitjançant Xip. La organització facilita el xip, que estarà enganxat al dorsal.

12. Els participants de la prova pel fet d’inscriure’s donen el seu consentiment per a que EMP Sport Events SL, per sí mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. Per a renunciar a aquesta cessió, el participant haurà d’expressar-ho en el formulari d’inscripció en el moment d’inscriure’s. D’acord amb el que s’estableix a Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) i el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques, han posat en pràctica aquelles polítiques, mitjans i procediments tècnics i organitzatius per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades de caràcter personal dels seus usuaris. Aquestes dades seran tractades en un/s fitxer/s degudament inscrit/s a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, de conformitat amb el que s’estableix en la legislació vigent. El participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per a fer-ho, haurà de sol·licitar-ho per escrit enviant un correu electrònic a info@wefeelevents.com

Tanmateix i d’acord amb els interessos esportius, de promoció i explotació (reproducció de fotografies del circuit, emissió de vídeos, publicació de classificacions, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (televisió, internet, publicitat gràfica, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el seu nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació, les seves fotografies i els seus vídeos.

13. L’organització no es fa responsable dels perjudicis per danys físics, morals i/o materials que puguin afectar als participants i/o espectadors durant la prova. si bé vetllarà per evitar-los.

El participant realitza la prova sota la seva absoluta responsabilitat. Així mateix, manifesta que té una condició física òptima pel desenvolupament de la prova i que no pateix cap malaltia que pugui posar en risc la seva integritat física. El participant reconeix que ha estat informat per part de l’organització de totes les característiques de l’activitat (físiques, psicològiques, material, lloc, etc.) y la realitza en ple coneixement de les mateixes, així mateix reconeix que l’activitat a realitzar pot suposar un alt requeriment físic i pot tenir conseqüències imprevisibles per la salut.

El participant eximeix, en qualsevol cas, a l’organització de les reclamacions o demandes pels accidents o malalties que es puguin contraure o agreujar durant la prova, per accions o omissions, per danys personals o materials, i , sense caràcter limitatiu, per robatori, furt o deteriorament de material que pugui produir-se per actes propis, per part d’altres participants, o, fins i tot, durant el desenvolupament de l’activitat.

14. Les bicicletes o els vehicles motoritzats que no pertanyin a l’organització queden prohibits durant la cursa. El control del trànsit en el recorregut correspon a la Policia Municipal de Tossa de Mar i Mossos d’Esquadra.

15. Reserves allotjament. El saldo del paquet d’allotjament ha de pagar-se en el moment de formalitzar la reserva en el formulari d’inscripció a l’esdeveniment. En cas de no rebre el pagament, no es formalitzarà cap reserva.

Existeix la opció de contractar una assegurança de cancel·lació, amb el que es procedirà al reemborsament del cost de l’allotjament en cas d’anul·lació per part del participant. Aquesta assegurança serà valida fins a 15 dies abans de la celebració de la prova. En cap cas serà reemborsable la part corresponent a l’import de l’assegurança. En cas de no contractar l’assegurança de cancel·lació, EMP Sport Events no realitzarà cap devolució si s’anul·la el paquet d’allotjament.

16.   Pel sol fet de d’inscriure’s a una de les distàncies de la prova s’accepta la totalitat d’aquest reglament. Allò que no hi estigui previst, serà sotmès a la decisió de l’organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.