23 de gener de 2013

Info cursa

tossaUs presentem la 10ª Edició del Run Festival Tossa de Mar que es celebrarà el diumenge 4 de març de 2018 on es podrà escollir entre les següents distàncies i modalitats:

RUNNING:  5km, 10km i mitja marató

TRAIL: 8km i 15km

Tota la informació de la localitat la pots trobar a www.infotossa.com

Aquesta prova es caracteritza per un recorregut exigent amb unes vistes precioses de la Costa Brava catalana, on els atletes poden gaudir en tot moment del massís de cadiretes i el mar mediterrani, pel que fa a les distàncies de 10 o 21,1 km, per acabar creuant la línia d’arribada el costat de la fortalesa medieval del Segle XIII i la Platja Gran, veritablement un marc incomparable.

La cursa de 5km transcorre exclusivament per dins del nucli urbà i té un recorregut planer assequible per tots els nivells.

Els recorreguts del Trail recorren el massís de Cadiretes amb vistes del mar mediterrani i l’entorn natural de Tossa de mar.

Per altra banda, l’objectiu de l’organització és oferir a tots els participants i acompanyants un esdeveniment popular i familiar posant a la seva disposició tots els serveis perquè puguin gaudir d’un cap de setmana d’esport i platja en una de les viles més boniques de la costa catalana.

L’organització ofereix els participants servei de guarderia pels més menuts, servei de guarda-roba, vesturaris, dutxes i piscina a la zona esportiva, zona d’aparcament gratuït, servei de fisioteràpia i una botifarrada al finalitzar la prova per poder recuperar les energies. La prova té tots els alicients perquè el corredor i els acompanyants puguin gaudir d’un gran cap de setmana.

L’Ajuntament de Tossa de Mar i Wefeel Events us esperem el proper 4 de març de 2018 i desitgem que gaudiu una vegada més del Run Festival de la Costa Brava.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.